Even voorstellen


Ik ben Patja Gosma (1981) en trotse moeder van een prachtige dochter. Ik ben in juni 2015 afgestudeerd als beeldend vaktherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. 

Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven en is voor mij de vrijheid om met verschillende materialen, kleuren en vormen te mogen experimenteren, onderzoeken en te mogen ontdekken waarbij je jezelf kunt verrassen.

Naast verschillende sociale en creatieve studies heb ik vanuit mijn werkverleden veel kennis opgedaan in het juist aansluiten bij de behoefte en gemoedstoestand van anderen. Het goed aansluiten is vanuit mijn visie van essentieel belang om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren om samen met het kind, jeugdige of gezin een proces in gang te zetten.

 Ervaring ouders;

"Patja is een fijne therapeut die ons en onze dochter op ons gemak stelt, betrokken is en goed begeleidt/behandeld.  Onze dochter doet het erg goed sinds ze bij Patja is en naar ons idee weer het “oude” meisje te zijn. Ook op school neemt de concentratie toe         en de boosheid af."