Aanmelden


Wanneer u een vraag heeft of u wilt uw kind aanmelden voor de beeldende vaktherapie, kunt u contact opnemen door te mailen of te bellen op werkdagen. Door het aanmeldingsformulier in te vullen kunnen we samen in het kennismakingsgesprek kijken wat de beeldende therapie voor u kan betekenen en hoe we hier vorm aan gaan geven. U heeft geen doorverwijzing nodig om deel te kunnen nemen aan de beeldende vaktherapie.

 

Tarieven


Behandeling is uitsluitend op afspraak. Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren te worden geannuleerd of worden anders in rekening gebracht

Voor tarieven en vragen neem contact op met Beeldende Vaktherapie Patja

 Vergoeding


Algemene Voorwaarden


Beeldende Vaktherapie Patja is gecontracteerd voor specialistische Jeugdhulp in de gemeente Tilburg. We zijn in gesprek met zorgaanbieders en omliggende gemeentes zodat we beschikbaar zijn voor hulpvragen in de hele regio Hart van Brabant. Voor meer informatie kunt u terecht op www.regio-hartvanbrabant.nl.

 

 

 

Via www.zorgwijzer.nl kunt u kijken of de beeldende vaktherapie door uw zorgverzekering wordt vergoed. In de meeste gevallen heeft u een aanvullende verzekering nodig. Ook kan er in sommige situaties vergoed worden d.m.v. een PersoonsGebonden Budget (PGB)

 

Beeldende Vaktherapie Patja staat geregistreerd en ingeschreven bij: KvK nummer 64493369

Download
Algemene voorwaarden Beeldende Vaktherapie Patja
Hier vindt u informatie over voorwaarden, privacy en klachtenregeling.
Algemene voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 190.3 KB

Is er tijdens jou/jullie behandeling en/of begeleiding iets niet goed gegaan en ben je niet tevreden en/of heb je een klacht? Dan kun je hier meer informatie vinden:

https://www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html