Aanmelden


Wanneer u een vraag heeft of u wilt uw kind aanmelden voor de beeldende vaktherapie, kunt u contact opnemen door te mailen of te bellen op werkdagen. Door het aanmeldingsformulier in te vullen kunnen we samen in het kennismakingsgesprek kijken wat de beeldende therapie voor u kan betekenen en hoe we hier vorm aan gaan geven. U heeft geen doorverwijzing nodig om deel te kunnen nemen aan de beeldende vaktherapie.

 Tarieven


Behandeling is uitsluitend op afspraak. Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren te worden geannuleerd of worden anders in rekening gebracht. 

   

Intake + Behandelplan

60 Min.

 70,- 

Individuele sessie

60 Min.

 70,- 

Evaluatie

60 Min.

 70,- 

Een bezoek aan school of andere belanghebbende

 

60 Min.

 

 70,- 

Gezinssessie

60 Min.

 90,- 

Niet nagekomen afspraak

60 Min.

 70,- 

 

Vergoedingen

Beeldende Vaktherapie Patja is een gecontracteerde zorgverlener in de Regio Hart van Brabant. Hier vallen de gemeenten Dongen, Gilze-Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk onder. Hierdoor wordt de zorg voor kinderen en jeugdige tot 18 jaar vergoed. Voor meer informatie kunt u terecht op www.regio-hartvanbrabant.nl.

 

Via www.zorgwijzer.nl kunt u kijken of de beeldende vaktherapie door uw zorgverzekering wordt vergoed. In de meeste gevallen heeft u een aanvullende verzekering nodig. Ook kan er in sommige situaties vergoed worden d.m.v. een PersoonsGebonden Budget (PGB)

 

Beeldende Vaktherapie Patja staat geregistreerd en ingeschreven bij:

KvK nummer 64493369


Algemene Voorwaarden

Download
Algemen voorwaarden Beeldende Vaktherapie Patja
Hier vindt u informatie over voorwaarden, privacy en klachtenregeling
Algemene voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 190.3 KB